Het concert van de Cotton City op 29 november 2020 gaat helaas niet door in verband met corona.

In verband met de sluiting van PoGo in verband met de corona perikelen, kan het concert van 1 november niet door gaan.

Wij hebben besloten, ondanks deze vreemde tijden vanwege Corona, dit seizoen toch weer concerten te gaan organiseren.

Wij organiseren deze concerten volgens de richtlijnen van het RIVM.

Dat betekent onder andere dat wij de anderhalve meter regel toepassen voor bezoekers. Deze regel geldt niet voor personen uit één huishouden.

Om dit in goede banen te kunnen leiden is reserveren vooraf verplicht. Uiteraard hebben onze donateurs voorrang bij deze reserveringen. U kunt reserveren voor de eerste drie concerten. Wij zullen de reserveringen zo eerlijk mogelijk verdelen over de donateurs. U kunt vanaf heden reserveren tot vrijdag 12.00 uur voor het concert van de zondag daarop.

U kunt reserveren via onze secretaresse mevrouw Alting:

of per telefoon op 06-11456659. Zaterdag, voorafgaand aan het concert van zondag, ontvangt u uiterlijk vóór 12.00 uur een bevestiging of u dit concert kunt bijwonen of zoveel eerder als mogelijk is.

Wij hopen op deze manier een maximale opkomst te kunnen realiseren.

Houd voor de actuele stand van zake onze website in de gaten.

• gerrit

Op 17 januari is onze medewerker Gerrit Vermeulen overleden.

Wij verliezen een enthousiaste medewerker en een fijn mens.

Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit enorme verlies.

Moge hij ruste in vrede

• janus-1

Op 12 mei 2019 is geheel onverwachts onze medewerker en oud penningmeester, Janus van de Giessen, overleden.

Wij zullen de altijd betrokken inzet van Janus missen, maar nooit vergeten.

De Stichting Jazz Hall'72 wenst zijn familie en zijn partner heel veel sterkte met dit verlies.

Moge hij rusten in vrede

Onze voorzitter heeft een onderscheiding gekregen.

Onze voorzitter Thomas van Duijn is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in PoGo (Podium Gorinchem), tijdens het nieuwjaarsconcert op 6 januari 2019 met de Spectacles Jazz Band.

• foto-20
  • foto-21
  • foto-22

Stichting Jazz Hall '72 heeft op 6 januari de Jazz Award 2018 uitgereikt aan de heer Henk van Hoogdalem.

Henk heeft zich meer dan veertig jaar ingezet voor de bevordering van jazz in Gorinchem. Hij deed dit eerst als medewerker en de circa laatste 20 jaar als bestuurlid van Jazz Hall '72 en de Stichting Jazz Festivals Gorinchem. Per 1 januari 2019 is Henk terug getrede als bestuurslid van de Stichting Jazz Hall '72.

Wij danken Henk voor zijn enorme inzet en passie. Hij heeft deze Jazz Award dan ook dubbel en dwars verdiend.

• foto-11
  • foto-12